הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

אזרחות לתינוק שנולד בהליך פונדקאות בגאורגיה

  • אזרחות לתינוק בפונדקאות
    אבינועם | 28/05/2019 16:11

    בשעה טובה אנחנו מתחילים תהליך פונדקאות בגיאורגיה. האם ישנה משמעות למקום לידה של התינוק מבחינה של אזרחות ישראלית?

    • אזרחות לתינוק שנולד בהליך פונדקאות בגאורגיה
      עו"ד מתן חודורוב | 28/05/2019 16:44

      אבינועם שלום,

      בגאורגיה הליך הפונדקאות מוסדר בחוק.

      עליכם לפנות לבית המשפט לענייני משפחה בארץ עוד טרם הלידה ולבקש צו שיפנה אתכם לביצוע בדיקת רקמות לכם ולתינוק, על פי נוהל חו"ל.

      לאחר שיוכח הקשר הגנטי בינכם ובין התינוק ולאחר עמידה ביתר הדרישות של המדינה, התינוק יקבל אזרחות ישראלית.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד