הערה משפטית ברמ"י

  • הערה מישפטית מרמ'י לשכן על אותה חלקה
    יוסי | 24/05/2019 20:12

    שלום מבקש לשאול  ביקור ברשות מיקרקעין  לברור עיניין  בתת חלקה האישי   שלי בבית צמוד קרקע דו מישפחתי   לאחר עיון  בתיק  הפקיד במקום אמר  לי שנירשמה לי הערה מישפטית  שאלתי מדוע לא רשום כלום בנסח ולא ידעתם אותי במיכתב  ענה הפקיד  היות ושכן  שלך לטענתם ביצע עבירה מקרקעין   נירשמה לך הערה מישפטית כי שינכם על אותה חלקה   הישבתי לו אני אין לי כל קשר לכך ומפריד בינינו  תת  חלקה  1     ותתחלקה 2  אז למה אני צריך  להיות בעונש על דבר שלא עשיתי אני אזרח שומר חוק   לאחר דין ודברים עשו טובה ורשמו המלצה להסיר ית הערה המישפטית אבל לא בטוח  למי פונים

    • הערה משפטית ברמ"י
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 26/05/2019 16:22

      שלום יוסי,

      עליך לפנות עם המסמכים המתאימים לקבלת יעוץ משפטי פרטני. לא ניתן להשיב לשאלתך בלי להבין באיזו הערה מדובר ואיך נרשמו הנכסים הרלוונטיים.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com