מה השאלה? נראה שהפוסט אינו פורסם במקום המתאים

  • מסכת של שקרים של נציגי שירות
    אנג'לה | 16/05/2019 10:06

    שלום שמי ויקי איסקוב מהקריות לי ולאימי יש את המכשיר מים שלכם משנת 2013.בשבו שעבר פתחתי תקלה אצל אמא שלי בבית כי הקולר לא עבד,ביום שני לפני כיומיים הגיע טכנאי שירות ומאז רק שקרים והמצאות ועצבים יש לנו מכם.הטכנאי אמר שהתקלקל החיישן ועולה להחליפו 100 שח וכמובן תוך כדי צנסה לשכנע את אמא שלי להשתדרג ולהחליף מכשיר כי המכשיר ישן והתחיל להגיד שהיא תקבל גם מתנה שואב אבק של lgעל סך 1350 שח.זה קצת עניין אותי וניסיתי לשכנע את אמא שלי להשתדרג אבל צילצלתי למכירות של ברימאג לברר על המתנה ה"שווה"ענתה לי מישהי ואמרה שהמבצע היה בפסח והוא הסתיים ואז כאשת מכירות ניסתה ליפור ולשכנע אותי להשתדרג ואמרתי לה שךא בוער כרגע כי לאמא שלי אין כסף כרגע.מה עשתה האישה החביבה הזו התקשרה לאמא שלי בשיא חוצפתה וניסתה לשכנע אותה להחליף מכשיר ואמרה שלה שמרב שהמכשיר שלה ישן כבר בקושי ניתן לתקן ואין את החלקים של המכשיר.שזה לא בעיה שלנו בכלל כן לא אמור להיות פג תוקף למכשיר ובמיוחד לא אחרי 5 שנים.חפרה וחפרה ואז אמא שלי ניתקה איתה את השיחה והתקשרה לספר לי וכעסתי מאוד על החוצפה שהיה לאשת מכירות הזו.אחרי שאמרתי לה שאין לאימי כסף היא מנסה לשכנע אותה בכל זאת ומעמידה אותה במצב לא נעים.שהתקשרתי לברר למה עשתה זו היא עוד משקרת לי בשיא חוצפתה שאמא שלי התקשרה והשאירה לה הודעה שתחזור אליה ןזה לא יכול להיות בחיים כי אמא שלי מתקשה לדבר טוב עברית ואין לה שמץ של מושג מה מספר הטלפון שלה ואפילו את הטכנאי אני הייתי צריכה להזמין....אז עד כאן יש לנו 2 נציגי ברימאג שקרנים.אתמוך בערב צילצלה עוד מיש י ששמה שושי להודיע שיביאו את החיישן ביום שני הבא וצריך לשלם 160 שקלים שוב כעסתי וביקשתי הסבר למה עושים מאיתנו צחוק הטכנאי אמר לנו 100 שח והיא התחילה לחרטט אותי שהטכנאי התכוון 100 פלוס ואני נשבעת שאין שום סיבה ולא משעמם לי בחיי להמציא ולהווכח על ה60 שח האלה אבל יוצא שכולם שקרנים ושהניציגים משחקים ומנצלים מבוגרים ולא מביני השפה העברית.ואני זו שהייתי נוכחת שהטכנאי הגיע ואמר לי בפרוש שהתיקון יעלה 100 שח.

    בקיצור חבל מאוד אומנם כרגע נתקן את החיישן שהתקלקל כמתוכנן אבל מה שבטוח שלא אני ולא אמא שלי לא נשדרג את המכשירים אצלכם.שיתקלקלו שוב נקנה חדש במקום אחר.

    • מה השאלה? נראה שהפוסט אינו פורסם במקום המתאים
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/05/2019 15:36

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com