הזמנו צימר ולא אישרו לנו שימוש בכל המתחם מה עושים?

  • הטעייה של בעל הצימר
    מורן | 02/04/2019 09:33

    היי

    בסופש האחרון נפשנו אני וחברותיי בצימר ניר בגליל במושב גורן. שילמנו על 2 בקתות. על פי התיאור באתר נראה כי קיימים 4 צימרים. מהתמונות והמפרט המצוין באתר נראה כי ישנה רחבה משותפת לכלל הצימרים

    כשאני וחברותי הגענו אנחנו נדהמנו לגלות כי הרחבה המשותפת הושכרה על ידי משפחה וכי אנחנו לא יכולים לעשות בה שימוש. דבר שלא צוין לנו ברכישת ההזמנה של הצימרים!!! מיותר לציין שאם מידע זה היה שקוף לנו בעת הסגירה לא היינו סוגרות צימר זה. כשפניתי לבעל הצימר תגובתו הייתה ביזיונית בכך שענה לי שאם השכרתי 2 צימרים לא אומר שמגיע לי שקניתי את כל המושב.

    אשמח לקבלת ייעוץ משפטי

    • הזמנו צימר ולא אישרו לנו שימוש בכל המתחם מה עושים?
      עו"ד אבי קיסוס | 02/04/2019 21:16

      מה השאלה?

      לא כל התנהלות כזו או אחרת מצדיקה ניהול הליך משפטי.
      לעיתים יחסי הציבור זולים יותר בשביל הנפגע ויקרים יותר בשביל בעל העסק מאשר הליך משפטי.
      אני חושב שזה מסוג המקרים שאין כדאיות בהגשת תביעה.

      רק צריך להזהר מסכנת תביעה לפי חוק איסור לשון הרע.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il