פרגולה ללא היתר

  • פרגולה קיימת ללא היתר
    חנה | 24/03/2019 14:53

    שלום רב

    אשמח לתשובתכם המלומדת, רכשתי דירה לפני כ7 שנים ובה היתה פרגולת רעפים ללא היתר. היה נציג ממחלקת הנדסה של העירייה כי מדובר בדירת גג ולא דובר על כך דבר. אני בדרכי למכור את הדירה. האם עליי לבצע רישוי או שיש חוק התיישנות של 5 שנים?

    להבנתי לא כלול בחוק הפרגולות. תודה מראש

    • פרגולה ללא היתר
      עו"ד מיכאל שטרית | 25/03/2019 14:01

      הואיל וטענת ההתיישנות היא טענה סבוכה ויכולה להתמסמס באמצעות טכניקות שונות בהן נוקטת הרשות, המלצתי היא להסדיר הרישוי עבור הפרגולה טרם ביצוע המכירה.

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il