הילד נפצע בחוג, האם ניתן לתבוע?

  • אי כיסוי ביטוחי על שבר במסגרת קבוצת כדוגל של מתנ"ס
    גוסטבו | 05/03/2019 11:45

    שלום,

    בני בן ה-12, נפצע במהלך משחק כדורגל, במסגרת קבוצה של מתנ"ס.

    היו לו מספר שברים ברגל, שהה בבית כשבועיים (ואחנו כהורים נאלצנו להישאר עמו בבית), היו לנו הוצאות על רופאים, טיפולים וכו'. עכשיו, לאחר שישה שבועות עם גבס הוא לאט חוזר לעצמו (וככל הנראה הרגל תחזור לתפקוד מלא).

    בביטוח לתלמיד אומרים שאין כיסוי לשברים ובמתנס אומרים, שלפי החוק "ביטוח תאונות אישיות לתלמיד", הילדים מכוסים על ידי הביטוח לתלמיד. משמעות הדבר היא שלא קיבלנו אפילו שקל החזר על ההוצאות ועל אבדן ימי עבודה.

    האם אפשר להגיש תביעה קטנה (נגד אגודת הספורט) בנושא? והאם השופט יכול לפסוק נגדנו ולהטיל עלינו תשלום כלשהו.?

    תודה מראש, גוסטבו.

    • הילד נפצע בחוג, האם ניתן לתבוע?
      עו"ד אבי קיסוס | 07/03/2019 23:29

      מציע להתייעץ עם עו"ד העוסק בתחום הנזיקין.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      שלהב 117 ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il