תרומה לפרויקט

  • תמא 38
    דליה | 23/02/2019 20:19

    אני והורי גרים בדירה פרטית (היחידה בגוש ההריסה ) כאשר לידינו  כ20 דירות בנות 2 קומות

    לאחרונה נודע לנו על דיבורים מצד תמא 38 להריסת כל הגוש ולבניית דירות חדשות

    לשאלתי: יש לנו דרישה הגיונית לקבלת מספר דירות שמגיע לנו ע"פ חישוב שערכנו

    האם אפשר לכפות עלינו לקבל דירות פחות מדרישתנו

    בצורה משפטית או אחרת לפנות הדירה ללא הסכמתנו?

    או מה עלינו לעשות בנידון

    תודה רבה

    • תרומה לפרויקט
      עו"ד אילן הלוי | 24/02/2019 08:28

      דליה שלום!

      התמורה שלכם צריכה להיות לפי התרומה שלכם לפרויקט. אין בפני אין כל הנתונים אבל לפי מה שהבנתי אתם בית נמוך ולידכם יש בית עם 20 דירות. מבחינת תרומת קרקע וזכויות לפרויקט כנראה שאתם תורמים יותר מכל דירה אחרת בבית הצמוד ובהתאם צריכה להיות התמורה לכם.

      קשה לי לתת תשוסה מעבר לכך העדר נתונים. אני ממליץ כי תפנו לעו"ד המתמחה בתחום לקבלת יעוץ פרטני.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com