האם אני זכאי לפטור ממס שבח?

  • מס שבח
    מקסים | 21/01/2019 09:36

    שלום, ברשותי דירה יחידה וקרקע בייעוד מגורים. האם כאשר אמכור את הדירה היחידה שלי אהיה זכאי לפטור מס שבח לפי פטור דירה יחידה?

    • האם אני זכאי לפטור ממס שבח?
      עו"ד מיכאל שטרית | 23/01/2019 08:12

      רועי שלום רב,

      ככל ומדובר בדירת המגורים היחידה והנך מחזיק בה לפחות 18 חודשים הנך זכאי לפטור ממס שבח. יחד עם זאת, על מנת ליתן תשובה מדוייקת יש לבחון את העניין (גובה המכירה, בדיקה שאכן מדובר בדירה יחידה, זכויות בניה וכו') לכן המלצתי היא להתייעץ קודם ההתקשרות בהסכם מכר

      בברכה,

      עו"ד מיכאל שטרית
      מנהל פורום נדל"ן ומקרקעין

      בן צבי 7א, בית שמש
      טל': 02-9925566 ; מייל: michael@sb-law.co.il