מצלמות א/3-האם יש פסיקה לעניין תקינותן?

  • דוח ממצלמת מהירות- האם לשלם?
    איריס | 09/10/2018 09:01

    היי,
    קבלתי דוח על מהירות ממצלמת מהירות.
    האריכו את תאריך תשלום הדוח עד ל 15.10.18
    יש פסיקה קובעת האם הן תקינות או לא?

    • מצלמות א/3-האם יש פסיקה לעניין תקינותן?
      עו"ד אורית כהן | 10/10/2018 01:26

      איריס שלום.

      כן,יש כבר פסק דין של בימ"ש שלום לתעבורה בעכו מיום 6/9/18,מפי כב' השופט בכר,הקובע שלא הוכחה תקינות ואמינות מערכת מצלמות א/3.אולם התביעה ממשיכה להגיש דו"חות וכתבי אישום בעבירות שצולמו ע"י מצלמות א/3 כיוון שפסק דין של בית משפט שלום אינו מהווה תקדים מחייב לאותה ערכאה. כבר עתה מתנהל בחיפה,בפני השופט קאופמן משפט עקרוני נוסף באותה סוגיה. המשטרה למדה מטעויותיה ויתכן שהתוצאה תתהפך. ימים יגידו.
      בכל אופן אם ברצונך לשלם את יכולה לעשות זאת עד 15/10/18.

      מקווה שהבהרתי המצב. לשאלות נוספות,אני כאן.

      בברכה,

      אורית כהן, עו"ד
      נחלת יצחק 8, תל אביב
      טל': 03-6999783 ; מייל: orit@theofficelaw.com