בניה על הגג

  • תמא 38 בבניין עם תוספות
    מאיר ל | 28/05/2018 19:49

    שלום, אני גר בבניין של שלוש קומות שבעבר עבר שינוי תבע וחלק מהשכנים מהקומה האחרונה הוסיפו בניה נוספת על הגג וכן חלק אחר מהשכנים התרחבו מסביב לבניין
    כעט חלק מהשכנים רוצים להתחיל תהליך תמא 38 או פינוי בינוי. רציתי לשאול האם בכלל שייך לבצע בבניין תמא 38 ?
    תודה רבה
    מאיר

    • בניה על הגג
      עו"ד אלעד וייסטוך | 30/05/2018 15:24

      מאיר שלום,

      ככל והבניה נעשתה לאחר שאושרה תכנית תמ"א 38 ב-2005 ההטבות של התמ"א לא ינתנו.

      מעבר לכך גם אם הבניה נעשתה קודם לכן יתכן וכבר אין התכנות לביצוע הפרויקט הן מבחינה פיזית והן מבחינה כלכלית.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38
      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il