הפורום סגור למשתמשים רשומים בלבד להרשמה לחץ כאן

קבלת אזרחות ישראלית ודרכון ישראלי

  • האם כדאי לי להשיג אזרחות ישראלית לעצמי
    מייקל | 06/03/2018 13:46

    שלום רב, מודה מראש על תשובתכם.
    אני יהודי, נולדתי להורים ישראלים שירדו מהארץ ועברו לאמריקה, אני עצמי נולדתי בפלורידה ולכן אין לי אזרחות ישראלית.
    אני מעוניין לפתח את העסק שלי גם בארץ ובשביל זה אצטרך לבוא לבקר בארץ לעתים די תכופות, האם עדיף שיהיה לי כבר אזרחות ישראלית ודרכון כדי שאני אוכל כל פעם להגיע ולצאת בלי בעיה ובלי טרטורים?

    • קבלת אזרחות ישראלית ודרכון ישראלי
      עו"ד מתן חודורוב | 12/03/2018 12:15

      מייקל שלום,

      קבלת דרכון ישראלי מחייבת הוכחת מרכז חיים במדינת ישראל, למעט במקרים חריגים. בנוסף, בדרך כלל מי שעושה עלייה מקבל דרכון רק לאחר שנה (במהלך שנה זו הוא ייאלץ לצאת את הארץ ולהיכנס אליה עם תעודת מעבר), למעט במקרים חריגים.

      בברכה,

      מתן חודורוב, עו"ד
      מנהל פורום הסדרת מעמד ואזרחות

      ז'בוטינסקי 5, רמת גן
      טל': 03-5750504 ; מייל: matanhodorov.law@gmail.com