בקשי להשפט על כל הדוחות וביום המשפט תדברי עם

  • נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית
    מי | 10/11/2017 10:55

    שלום,
    קיבלתי בתוך כחודש וחצי 11 דוחות בגין נסיעה בנתיב תחבורה ציבורית בתל אביב בדרכי לעבודה ( מדובר בקטע של 200 מטר). מרגע קבלת הדוח הראשון ברור שהפסקתי ואף שילמתי אותו,אך  מאז קיבלתי עוד 10 דוחות על התקופה שקדמה לקבלת הדוח הראשון. האם ניתן לטעון כי לא ידעתי על אכיפה ולכן יש מקום להתחשב? נראה לא סביר לשלם בבת אחת 5500 שח בלי לקבל התרעה.
    תודה

    • בקשי להשפט על כל הדוחות וביום המשפט תדברי עם
      חיים | 10/11/2017 11:59

      התובע ובקשי איחוד הדוחות לדוח אחד
      היות ואינני עו"ד, רצוי שתקבלי תשובה מעו"ד כיצד ניתן לבצע זאת