מותר.

  • צילום רכב ללא רשות
    שמעון | 13/10/2017 15:02

    שלום!
    האם פרסום תמונות של רכבים החונים בצורה לא חוקית, ללא רשות בעל הרכב, ברשתות חברתיות היא חוקית? (אינה עבירה על החוק ואינה יכולה לשמש עילה לתביעה).מדובר ברכבים שחונים ברשות הרבים ושבתמונתם אינו מופיע אדם.
    האם מותר למספר רישוי או לוגו/סמל על הרכב להופיע בתמונה?
    יש להדגיש שהתמונה תצולם במטרה להיות מפורסמת ברשת חברתית.

    • מותר.
      אבי | 13/10/2017 15:44

      מה קרה? חנית באיסור ומישהו צילם את הרכב?
      מותר לו לצלם מה שהוא רוצה ולהעלות את הצילום לאן שמתחשק לו.
      מעניין אם שאלת אותה שאלה כאשר מצלמים ניידת משטרה חונה באיסור ומעלים לרשת.

      מוסר כפול ומכופל

      • להפך
        שמעון | 14/10/2017 10:05

        להפך האמת. צילמתי מישהו אחר חונה כך והעלתי את התמונה.
        כזאת קפיצה למסקנות שווה לקחת למקום חיובי יותר, אולי תעשה לנו כבוד באולימפיאדה

        • nh
          אבי | 14/10/2017 19:50

        • מי שנכווה במרק, נושף על היוגורט
          אבי | 14/10/2017 19:53

          'צטערת....אבל נתקלתי בכל כך הרבה מקרים כאלה שאני ספקן מראש.
          שבוע טוב