חובת הוכחה

  • שאלה לגבי חובת ההוכחה בנסיעות
    יוסי | 15/05/2017 01:40

    יש לי שאלה -

    א. אם הייתה לי הסעה לעבודה שהתחנה שלה הייתה 600 מטר מהבית

    ב. המעסיק יטען בבית המשפט , שהתחנה הייתה 200 מטר מהבית שלי

    השאלה -  האם עליי להוכיח שההסעה עצרה 600 מטר מהבית שלי? , או שעל המעסיק להוכיח שההסעה הייתה 200 מטר מהבית שלי?   ,,,,,,,,,,  כל אחד טוען שההסעה עצרה במקום אחר.

    תודה..

    • חובת הוכחה
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 16/05/2017 08:20

      המוציא מחברו עליו ההוכחה- ולכן עליך להוכיח כי התחנה היא 600 מטר מהבית. או כי מקום העבודה הוא מעל חצי קלומטר מהבית.
      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com