פיצוים

  • פיצויים
    אברהם | 20/01/2017 11:04

     שלום, אני עובד באבטחה בתפקיד בודק בטחוני. עבדתי בקניון ארנה הרצליה  בחברת " סער ביטחון". החברה הפסידה במכרז ועברתי לקניון עיר ימים בנתניה וכאן אני עובד בחברת " כפיר ביטחון ומיגון אלקטרוני". כך זה רשום בתלושי המשכורת ובחוזה העבודה.שתי החברות הנ"ל בבעלות חברת T&M Israel.כעת בחברת "כפיר ביטחון ומיגון אלקטרוני" אני נחשב עובד חדש כי הוותק,ימי החופשה וימי המחלה אופסו.מחברת "סער ביטחון" קיבלתי תשלום בגין פידיון ימי חופשה.האם אני זכאי לפיצויי פיטורים מחברת "סער ביטחון"?

    • פיצוים
      עו"ד לילך אקרמן | 22/01/2017 14:38

      שלום רב
      יש לבחון לעומק על מנת לענות על פניו לא ברור גם מדוע הוותק שלך לא המשיך ובכל מקרה נדמה שכל פיצויי הפיטורים שלך היו צריכים להיות מופרשים לקופה לרכיב הפיצוים כך שאתה זכאי לקבלם משם - מציעה לפנות לבדיקה פרטנית

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il