חובת התייצבות בבית משפט לדיונים

  • חוב לבנק פועלים
    אמיר כהן | 06/10/2016 15:42

    אני נשוי+6בעקבות חוב לבנק 12000שח לא עמדנו בהלוואות וקיבלנו מיכתב מי עורך דין של הבנק בעקבות תשובה שקיבלתי מהפורום פניתי לסיעו מישפטי והחליטו לתת לי עורך דין עקב מצבי הכלכלי .אמרו שישלחו לי הזמנה לפגישה אם עורך הדין.השאלה שלי אם זה אפשרי לאחר הפגישה הראשונה אם אני יכול לתת לעורך הדין ייפוי כוח שיפעל בנושא הנושים והבנק בלי שאני יופיע בבתי המישפט ? בתודה מראש

    • חובת התייצבות בבית משפט לדיונים
      עו"ד טל פינק שליש | 10/10/2016 14:10

      אמיר שלום,

      בשאלתך חסרים נתונים רבים אשר תשובתי תלויה בהם, לדוגמא האם יש חובות נוספים? לאיזו מטרה קיבלת עו"ד - איחוד תיקים, מתן צו תשלומים? הגנה בפני התביעה?

      ככל וקיבלת לצורך איחוד תיקים או צו תשלומים, הרי שההליכים נעשים, בדרך כלל, באמצעות בקשות בכתב וללא דיונים כלל, כך שאין  צורך שתופיע בבתי משפט.

      אם ההגנה היא בפני התביעה, הרי שיהיו דיונים בבית המשפט, אשר חובת ההתייצבות אליהם תלויה גם היא באופן ההליך.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com