לשו ןהרע על-ידי בן זוג לשעבר

  • הוצאת דיבה לשון הרע וכדומה
    עדי | 04/08/2016 16:23

    שלום,הייתי עם בחור במשך שנתיים וזה נגמר כי גליתי שהוא מנהל קשר עם משהי אחרת,נפרדו והיום לאחר שנתיים אני שומעת שהוא לא מפסיק לנבל את הפיו עליי להשפיל להפיץ שמועות כוזבות לגנות אותי בשמות כמו "זונה"נימפומנית"וכדומה.ועוד המון מילים מביכות משפילות וכואבות!הוא מביך ומקלל אותי בכל מקום אפשרי,ובמיוחד לידי אנשים שמכירים אותי.לדבריו"אני יהרוס את שמה בעיר עד שתתבייש ותעזוב".אני רוצה בבקשה לדעת אם ישנה אפשרות להגיש תלונה במשטרה נגדו ואם אפשר לתבוע אותו?אני מביושת מושפלת כואבת וחסרת עונים.אנא עזרתכם.

    • לשו ןהרע על-ידי בן זוג לשעבר
      עו"ד גיל קראוס | 11/08/2016 16:00

      צהריים טובים,

      אם ניתן יהיה להביא עדים שהוא אכן אמר את הדברים, זה בהחלט עשוי לשמש עילה לתביעת לשון הרע נגדו. מעבר לכך, אם מדובר בהטרדה החורגת מהרגיל, יכול להיות שניתן לבקש מבית המשפט בקשה לצו למניעת הטרדה מאיימת ובמקרים מסוימים אף להגיש תלונה במשטרה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il