מתלמד ושכר

  • מתלמד ושכר
    אלי | 28/05/2016 19:57

    שלום עבדתי 4 שעות בפיצה  כשפתאום המעביד אומר לי אני לא משלם על התלמדות  . אתה למדת פה להכין פיצה ב שעות האלו אולי אתה צריך לשלם לי על ההדרכה . מכיוון שאני יודע שחובה לשלם על ההתלמדות  אמרתי לו זאת וגם הודעתי לו שאני עוזב ..ואז הוא טען שאם אני עזבתי את העבודה אז בגלל זה הוא בכלל לא חייב לשלם לי על שעות ההתלמדות האלו ... מה גם שכספי נסיעות הוא לא משלם ולא שילם .. והשאלה שלי היא  1 האם חובה לשלם למתלמד על שעות עבודתו  ? גם אם העובד החליט לאחר 4 שעות לעזוב לגמריי ???????????????

    • מתלמד ושכר
      עו"ד לילך אקרמן | 30/05/2016 14:08

      1. בוודאי

      2. בנסיבות האלה בוודאי

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il