טווח שכר טרחה

  • גובה שכט לכתיבת הסכם
    עוד צעיר | 21/02/2016 02:23

    שלום מה טווח הסכומים שגובים בין השירותים:
    1.תקנון למבצע של חברה
    2.הסכם התקשרות בין קבלן לקבלן משנה - עבודות שמוערכות בעשרות אלפי שקלים ו או אלפי שקלים
    3.הסכם הזמנת עבודה בין חברה ללקוח
    4. כתיבת תקנון לאתר אינטרנט של חברה

    • טווח שכר טרחה
      עו"ד אלי לוטן | 21/02/2016 10:45

      עו"ד צעיר,
      התשובה הנכונה (והאמיתית והמדוייקת!) לגבי הטווח בכל אחת מהשאלות היא - בין אפס לעשרות אלפי ש"ח ולעתים גם יותר ממאה אלף. זאת האמת.
      השאלה שלך גם אינה משרתת את הצרכים שלך - מה אינטרס יש לך לדעת את הטווח???
      ידיעת הטווח אינה מוסיפה דבר ליכולת שלך לתמחר נכון.
      כשלומדים לתמחר נכון, באופן מושכל, שווי של שירות משפטי, השאלה - "מהו הטווח שאחרים מתמחרים שירות כזה", אינה עולה (אלא באופן פינתי, בסוף, ובצורה הרבה יותר ממוקדת).
      תמחור נכון הוא אומנות המחייבת לימוד מעמיק.

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com