ייצוג ע"י מי שאינו עורך דין

  • ייצוג על ידי אדם שאינו עו"ד בסדר דין מהיר
    יובל | 12/11/2015 16:06

    בני היה מעורב בתאונה בעת שנסע בקטנוע ללא ביטוח (ללא נפגעים). הוא נתבע עכשיו בסדר דין מהיר על ידי חברת הביטוח של הרכב השני עבור כיסוי הנזק לרכב השני.
    לצערי אין לנו כסף עבור ייצוג הולם, האם אני כאביו (לא עו"ד) יכול לייצג אותו בתביעה מסוג זה (סדר דין מהיר).
    ואם כן, מה עלי לעשות? החתמת עו"ד על ייפוי כוח והגשת כתב הגנה עם ייפוי הכוח?

    • ייצוג ע"י מי שאינו עורך דין קישור
      עו"ד ערן אלזם | 15/11/2015 11:36

      יובל שלום,

      אנא הפנה שאלתך לפורום המתאים (פורום בתי-משפט).

      בהצלחה,

      עו"ד ערן אלזם
      מנהל פורום תאונות דרכים

      (פורום בתי-משפט).