פריצה לתיבת דואר אלקטרוני

  • פריצה למייל
    דדדדד | 28/01/2015 23:32

    שלום רב!

    אדם שלא  מצליח להכנס  למייל שלו בוואלה זה לא מראה לו שהססמא שגויה אלא הקוד אבטחה כלומר נותנים מסםר שכתוב באותיות וצריך להעביר אותו לספרות .האם זה אומר שםרצו לו למייל מה הסימן לכך?

    האם חוקר פרטי יכול לפרוץ למייל ? והאם אדם פרטי רגיל
     יכול לעשות זאת?
    כמו כן הוא גם לא יכול לשחזר ססמא.  בתמיכה הטכנית אומרים לו שהפרטי המשתמש שיש להם לא תואמים את אלה שהוא נתן  .האם יתכן שפרצו לו למייל ושינו לו את כל פרטי המשתמש כדי שלא יוכל להכנס?האם הוא יוכל לעשות משהו בעניין בתמיכה הטכנית של וואלה לא עוזרים לו והוא חייב את המייל
    האם יש סימנים לפריצה למייל?
    תודה רבה מראש

    • פריצה לתיבת דואר אלקטרוני
      שמשון ג, משרד חקירות | 29/01/2015 07:19

      שלום רב,

      על פי המתואר קיימת סבירות גבוהה כי אכן תיבת הדואר נפרצה.
      יתכן והפורץ שינה את הסיסמא ולכן אתה לא יכול לבצע כניסה מסודרת לחשבון.
      (תעשה עוד ניסיון ותבדוק אם אתה לא מקליד את הסיסמא בעברית במקום באנגלית ו/או שמקש caps lock פעיל)

      הסיכוי שחוקר פרטי יעשה זאת, שואף לאפס.
      מי שעושה זאת בדרך כלל אלו האקרים.

      כדאי לך להמשיך ולבדוק את הנושא בפורמים מתחום המחשבים

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.

      • תודה רבה על התשובה שאלה נוספת
        דדדדד | 29/01/2015 22:43

        אם האקרים עושים זאת אז זה אומר שבן אדם רגיל לא יכול לפרוץ למייל ? למשל בעל פרץ לאשתו למייל אולי ?

        תודה רבה מראש

        • כניסה לא חוקית למייל
          שמשון ג, משרד חקירות | 30/01/2015 06:58

          שלום רב,

          מבלי להכיר את המקרה לגופו אני יכול לענות אך ורק באופן כללי. במסגרת הפורום איני יכול לתת מענה פרטני, מקצועי ומקיף.

          לא ניתן לשלול אפשרות שבמקרה המדובר נעשתה כניסה לתיבת הדוא"ל ע"י בן/ת זוג ו/או מי מטעמם.

          בכל מקרה, איש מחשבים ו/או מי שעוסק בתחום הראיות הדיגיטליות יוכל לבצע בדיקה למחשב ולנטר את הפעולות שבוצעו בו.

          לשאלות נוספות בנושא חקירות פרטיות פנה לפורום חקירות פרטיות

          בברכה,
          שמשון ג שרותי חקירות.