בדיקות מקדמיות לפני קניית זכות ליחידת דיור

  • רכישת זכות לדירה
    מירי | 31/10/2014 09:30

    שלום,
    כאשר מוצע מגרש אשר אמורים להיבנות עליו מספר בניינים (בנייה רוויה) ורוצים למכור לי זכות לדירה.מה עליי לבדוק, כדי להיות משוכנעת שזאת עיסקה אמיתית ושאני אכן מקבלת את כל אשר מבטיחים (למשל:דירת 5 חדרים בשטח מסויים).
    מדובר על תכניות הקיימות בתב"ע לפי דברי המוכר והפרסומים שהוא הראה.

    • בדיקות מקדמיות לפני קניית זכות ליחידת דיור
      עו"ד יהודה וישניצקי | 31/10/2014 16:32

      מירי שלום רב,

      מעבר לעיון מדוקדק בהוראות ההסכמים עליהם את נדרשת לחתום - מוצע כי תקבלי חוות דעת מקצועית מקיפה הן משמאי מקרקעין והן מעו"ד הבקיא בתחום, אשר עליהם יהיה לבדוק את תכניות הבניה הרלבנטיות, הקיימות או עתידיות, את ההיתכנות לביצוע הפרויקט המתואר, את זמינות הפרויקט, את אפשרויות היציאה מהפרויקט ככל שקיימות , את מרשם המקרקעין, הסדר המקרקעין, הנעשה בחלקות סמוכות, הליכים של פירוק שיתוף במקרקעין שמתקיימים בחלקה או בחלקות סמוכות ועוד בדיקות רבות שצרה יריעת פורום זה מלהכילן.

      בברכה,

      עו"ד יהודה וישניצקי, ,

      מנהל פורום נדלן ומקרקעין