סגירת חלום בתמ"א 38

  • סגירת חלון מחסן תמ"א 38
    יותם | 28/07/2014 19:39

    שלום וברכה
    אני בעל מחסן בקומת קרקע בבניין דירות.
    במהלך פרויקט תמ"א 38 שעובר הבניין, עתיד להיחסם לי אחד מחלונות המחסן (מתוך 2).
    בנוסף בעלי הדירות מתנגדים שאני יקבל את הממ"ד (החלל) שנוסף ובגללו נחסם לי חלון המחסן. בטענה שמחסן לא צריך להיות משופה ע"פ חוק תמ"א 38, והם מעוניינים שהחלל שנוצר ישמש את כל הדיירים ויהווה רכוש משותף.
    רציתי לדעת אם במקרה זה אני נחשב דייר סרבן? כל עוד לא הגענו לפשרה בקשר לחלל שנוצר.
    ואם להבנתכם המפקח על בתים משותפים יצדיק את בעלי הדירות והחלון שלי ייסתם?
    תודה מראש

    • סגירת חלום בתמ"א 38
      עו"ד גילי לוי | 29/07/2014 12:32

      יותם שלום,

      פרט חשוב מאוד שיש לדעת הוא אם המחסן רשום בטאבו כרכוש פרטי המוצמד לדירתך או שהוא חלק מהרכוש המשותף בשימוש שלך?
      בכל אופן, לגבי סגירת החלון, איני יודע מה תהיה עמדת הוועדה המקומית ו/או המפקח על הבתים המשותפים אם תגיעו עד לשם. מה גם שנותר חלון שלא נסגר.

      בברכה,

      גילי לוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38
      יפת, לוי ושות' - משרד עורכי דין ונוטריון