אחוזי תוספת בתמ"א 38

  • כמה אחוזי תוספת
    עליזה | 21/07/2014 09:45

    שלום רב,
    מכל החומר שקראתי ומכל החיפושים שעשיתי, עדיין לא ברור לי אם התוספת שהיזם/קבלן יציע יכולה להיות מחושבת באחוזים, הנוספים לשטח הדירה, או שבסוף מסתכם המקסימום ב-25 מ"ר רבועים? (אנו מעוניינים בביצוע תמ"א 38/3 בבניין עם 6 דירות בחיפה. שטח דירה נטו הוא 105 מ"ר, ללא מעלית, ללא ממ"ד וללא מרפסת). כמובן שהיינו רוצים לקבל את המקסימום האפשרי...
    בתודה מראש        זהבית

    • אחוזי תוספת בתמ"א 38
      עו"ד גילי לוי | 29/07/2014 12:24

      עליזה שלום,

      ככל ומדובר בתמ"א 38 במסגרת של חיזוק ותוספת בנייה - זכויות הבנייה הינן 25 מ"ר לכל דירה במסגרת תמ"א (מרפסת לא נכללת במטרים). ללא חישובי אחוזים.

      בברכה,

      גילי לוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38
      יפת, לוי ושות' - משרד עורכי דין ונוטריון