הצטרפות בעל דירה לתמ"א 38

  • הצטרפות בעל דירה לבניה במתווה תמ"א 38
    שמריהו | 20/07/2014 20:56

    שלום רב,

    נניח שבבנין בן 6 דירות מתקבל רוב (5 דירות) לבניית ממ"דים וחיזוק הבניין במתווה של תמ"א 38 . דייר אחד אינו מעוניין בפרויקט, אולם, כאשר הוא נוכח שיש רוב הוא בלית ברירה מחליט להצטרף לבנה.

    האם בעלי הדירות האחרים (אולי הם כועסים עליו) יכולים למנוע ממנו להצטרף?

    בתודה מראש

    שמריהו

    • הצטרפות בעל דירה לתמ"א 38
      עו"ד גילי לוי | 29/07/2014 12:22

      שמריהו שלום,

      לא ניתן למנוע מבעל דירה להצטרף לפרויקט. ניתן אולי להיעזר בתמריצים למקדימים ו/או סנקציות למאחרים אך בטח לא ניתן למנוע הצטרפות.

      בברכה,

      גילי לוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38
      יפת, לוי ושות' - משרד עורכי דין ונוטריון

      • הצטרפות בעל דירה
        שמריהו | 29/07/2014 15:14

        לעו"ד גיל לוי,

        תודה רבה על המענה.

        שאילה נוספת שיש לי אשאל בנפרד.

        בברכה

        שמריהו