דיני עבודה במשפט העברי

  • חובות מעבידים בראי ההלכה
    ישראל | 01/06/2014 15:25

    טל צהריים טובים
    אני זקוק לעזרתך בסימוכין אודות חובת המעביד בביטוח חובות מעבידים.כעת לפני דין תורה אודות מעביד שלא ביטח את העסק ופועל מעד ונפגע. השאלה שלפנינו האם המעביד נחשב כפושע בכך שלא עשה ביטוח או שהביטוח הנ"ל בבבתי הדין היא לא חובה.
    אשמח אם תוכל לצטט סימוכין ו/או את לשון החוק

    • דיני עבודה במשפט העברי
      טו"ר יצחק עמרני | 07/06/2014 22:24

      איני יכול להיכנס במסגרת הפורום הזה לעומק. אבל יש לבחון האם היה חוזה העסקה ביניהם ואם לאו חל הדין הכללי.