אי הסכמה עם עוה"ד המייצג את הדיירים

  • תמא 38
    גלי | 12/03/2014 21:26

    שלום. אנחנו כבר בתהליך של חתימת חוזה. כל הדיירים חוץ מאיתנו חתמו על החוזה, אנחנו סירבנו כי לא היה כיסוי המקרה שבו יפגעו לנו בחניה. בעקבות זאת נחתם ספח נוסף שאומר שכל מי שהחניה שלו תיפגע יקבל חניה חלופית. בקשנו מע"ד להוסיף סעיף אחד לספח של מה קורה שמצב שאין מספיק חניות לפצות את הדיירים, והוא סירב. יש לי כמה שאלות. האם אנחנו מחויבים לחתום גם אם לא מחוסה מקרה שאין מספיק חניות לפצות את כל הדיירים(שזה עלול לפגוע בנו בעתיד)? אם לא נחתום, האם נחשב סרבני תמ"א 38? בכל מקרה, אם הע"ד ירצה לתבוע אותנו, מה התהליך, האם נקבל מכתב לפני התביעה כדי שנוכל להחליט סופית מה לעשות? או שזה כבר יהיה חלק מהתביעה ונצטרך לשאת בהוצאות?

    • אי הסכמה עם עוה"ד המייצג את הדיירים
      עו"ד גילי לוי | 18/03/2014 16:00

      גלי שלום,

      הצורך לשמור על קיומה של חניה צמודה לדירתכם הוא חשוב ברור ומובן.
      אני משוכנע שאם מדובר בעניין של ניסוח זה כמובן פתיר. הייתי מציע לשבת עם עוה"ד המייצג את הדיירים ולקבל תשובות לשאלותיכם ולנקודות שמטרידות אתכם. ככל שבסופו של יום לא תחתמו על ההסכם הרי שתיתבעו אצל המפקח על הבתים המשותפים שם תשמיעו את טענותיכם מול המפקח. ככל שהטענה שלכם ראויה אין סיבה שהמפקח יפסוק הוצאות לרעתכם אבל שוב, אני לא רואה סיבה וצורך להגיע לשם.

      בברכה,

      גילי לוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38
      יפת, לוי ושות' - משרד עורכי דין ונוטריון