מועד המשפט

  • איפה בודקים יום ושעה של זימון לבית הדין?
    מורין | 07/06/2010 20:08

    שלום, קיבלתי זימון לבית משפט לתעבורה בפתח תקווה, אני לא זוכרת בוודאות את היום והשעה, האם יש אתר אינטרנט או טלפון בו ניתן לוודא את תאריך הזימון? תודה

    • מועד המשפט
      |עו"ד חקלאי. נועה | 07/06/2010 20:32

      מועד המשפט מופיע בדוח שקיבלת ביד. במרכז הדוח רשום בית המשפט ותאריך ושעה. בנוסף יש טלפון של מרכז מידע ארצי - תתכונני להמתנה ממושכת: 02-6593333 או לאתר האינטרנט של בתי המשפט:court.gov.il שם היכנסי למערכת נט המשפט ושם לפי פרטייך האישים בהצלחה

      • מצאתי, תודה רבה (-:  לת
        מורין | 07/06/2010 21:09

        • דיון
          יפית זריהן | 30/01/2018 20:34

          שלום רב . התקשרו אלי מדואר שליחים כדי לאמת כתובת שלי.  אך לצערי לא באו ולא הביאו לי את המכתב . רק אמרו לי דרך שיחה בטלפון שזה מבית משפט  הזמנה לדיון בתאריך 4.2.2018 אך אינני יודעת היכן ואם זה נכון בכלל . אך אניבודקתאם זה אמיתי .כי לא קיבלתי שום מכתב. . אודה לכם אם אקבל עזרה.  .