מכירת דירה בזמן שכירות

  • מכירת דירה בזמן שכירות
    טל | 05/05/2024 13:21

    שלום,

    אני רוכשת כבר כשש שנים דירה. הבעלים החליט למכור את הדירה החודש מרץ נמסר לי על כך. ביום חוזה שכירות סוף יולי.

    אפשרתי לסוכן להגיע עם קונים באופן קבוע כל יום רביעי משיה 15:00 עד 17:00 (אני אם חד הורית).

    בחוזה נכתב..."השוכר מתחייב לאפשר למשכיר או לבא כוחו להיכנס לדירה בכל זמן סביר וככל האפשר לאחר תיאום מראש למטרת פיקוח ו/או לשם ביצוע תיקונים ו/או שיפוצים ו/או להצגת הדירה בפני אחר".

    הם מכרו את הדירה ועכשיו הם רוצים גם להגיע לכל מיני בדיקות ומדידות. האם אני מחוייבת לאפשר?

    תודה מראש,

    טל

    • מכירת דירה בזמן שכירות
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 20/05/2024 13:26

      שלום טל,

      בהתאם לאמור בגוף השאלה את מחוייבת לאפשר בדיקות ומדידות אך באופן סביר ומידתי, שאיננו מהווה הפרעה של ממש לשימוש שאת עושה בדירה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      מגדל WE, דרך מנחם בגין 150, תל אביב.
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com