מטרדי רעש

  • רעש לשכנים
    מתופף | 26/10/2010 17:51

    בני מתופף מספר פעמים בשבוע, למשך 30-40 דקות, לעולם לא בשעות המנוחה. זה כנראה מאוד מפריע למישהו מהשכנים, שכן הוא טורח לשים לנו ליד הדלת ביצה שבורה בכל פעם שהבן מתופף. שאלתי - האם יש איסור או מגבלה על הרעשה בבית משותף? לפני שאני פונה בטענה לשכן (האנונימי), אני רוצה לודא שאנחנו במסגרת החוק. תודה

    • מטרדי רעש
      עו"ד שרון עזרא | 27/10/2010 10:21

      חוקי העזר המקומיים קובעים את שעות המנוחה. יחד עם זאת, גם כאשר לא מדובר בשעות מנוחה-לא ניתן לבצע מטרדי רעש, והשאלה האם אכן מדובר במטרד או פעילות לגיטימית בבית שלך נבחנת בכל מקרה לגופו