מימוש נכס

  • יכולת מימוש נכסים
    יגאל בצר | 18/10/2010 22:15

    שלום לכם.גילינו נכס מקרקעין עתיק. חוץ ממני ישנם עוד קומץ יורשים. איך ניתן להוכיח זיקה משפחתית לבעלי הנכס המקוריים? האם צריך לקבל את הסכמת כולם כדי למכור את הנכס, אולי רוב מסויים?  תודה מראש.  אלימלך.

    • מימוש נכס
      עו"ד שרון עזרא | 19/10/2010 10:11

      את הזיקה מוכחים באמצעות צו ירושה. אפשר למכור רק חלק- אך ספק אם יהיה מי שמוכן יהיה לקנות רק חלק בברכה, שרון עזרא, עו"ד מנהלת פורום נדלן