בכפוף לרישומך בדירה הנרכשת

  • דחוף
    eeee | 21/01/2010 20:43

    אני יורש רבע מדירה של סבתי הבן שלה רוצה למכור אותה וצריך את חתימתי במידה ואחתום רק על מכירת הדירה האם אני ממשיך להיות יורש גם של הדירה החדשה שהוא רוכש

    • בכפוף לרישומך בדירה הנרכשת
      לי, עו"ד | 22/01/2010 05:48

      לכן עליך להתייעץ עם עו"ד, שידאג שרישומך יופיע בדירה החדשה. ויבדוק את החוזה והמסמכים, שלא יתברר בסופו של יום שחתמת על מכירה וויתור על דירתך. כולל רישום הערת אזהרה על שמך

    • מכירת דירת ירושה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 23/01/2010 18:43

      שלום רב, אם דודך מעביר לך רבע מהתמורה שתתקבל עבור מכירת דירת סבתך, אין כל סיבה שהדירה החדשה שהוא יקנה, תרשם גם על שמך. אם אינו מתכוון להעביר לך את הכסף, דאג שהמכירה תותנה בכך שגם חלק מהדירה החדשה יירשם על שמך. בברכת שבוע טוב, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה