חילוקי דעות בעניין מזונות - דיני משפחה

  • תשלום מזונות עבור ערבי חג וימי שישי ומטפלת
    מיכל | 22/09/2009 10:38

    שלום רב, בהסכם הגירושים שנערך אצל מגשרת הוחלט כי על הגרוש להשתתף בתשלום (50% מהעלות) בזמן החופשות מהב"יס והגן. הגרוש החליט שימי שישי וערבי חג לא נחשבים ולכן לא מוכן לשלם עבור ימים אלה. האם יש פסיקות/ נוהל מקובל בנושא? אם הוא צריך לשלם עבור ימים אלה- מהו התעריף המקובל? שאלה נוספת- הוסכם על תשלום קבוע של 250 ש"ח עבור כל ילד בצהרון לא מצאתי צהרון מתאים ולקחתי מטפלת האם ניתן לחייב אותו להשתתף בעלות או לשלם לפי הסכום הנ"ל? תודה מראש, מיכל

    • חילוקי דעות בעניין מזונות - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 22/09/2009 22:01

      מיכל שלום רב., לא ראיתי את ההסכם אז לא ניתן לייעץ לך אני כן יכול לומר לך שאם ערכת הסכם בלא הליכים משפטיים קודמים, כי אז הילדים אינם מחוייבים להסכם בינך ובין הגרוש שלך והם יכולים להגיש תביעה עצמאית למזונותיהם ובית המשפט ידון בעניין המזונות . בהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום