גירושין ואובדן כושר הכנסה - דיני משפחה

  • צבי | נשלח מאתר
    יוסי | 07/09/2009 21:17

    כיום עקב אובדן כוושר עבודה אני מתפרנס אך ורק מהמל"ל אישתי נטשה אותי ותובעת גירושין. אני אב לילד השאלה היא מה אני חייב ולמי

    • גירושין ואובדן כושר הכנסה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 09/09/2009 10:09

      יוסי שלום רב., כמה אתה מרוויח כמה אישתך מרוויחה, באיזה רמת חיים אתם גרים בן כמה הילד ? מהי הנכות ? מה הצרכים שלך ? שאלות אלה חייבות לקבל תשובה בטרם ניתן יהיה לייעץ לך. בוודאי שבפורום לא ניתן לעשות זאת מצא עורך המתמחה בדיני משפחה והוא יסייע לך בייעוץ הוגן בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום