הסכם גירושין וממון

  • הסכם גירושין ויחסי ממון שלא קיימתי
    גרוש שהתחתן לא פרייר | 24/08/2009 12:08

    אני נשוי פעם שניה מזה כשנה. פתאום נזכרת גרושתי לדרוש ממני לקיים את חלקי בהסכם שהיה בינינו - שזה סכום של איזה 2500 שקל בחודש דמי הסתגלות שהייתי צריך לשלם לה, שלוש שנים. חוץ מזה אילצתי אותה לוותר לי על הכל (קיבל תוקף פס"ד בבית משפט לענייני משפחה). חוץ מבהתחלה שחשבתי שהיא תחזור על ארבע, אני בכוונה לא קיימתי כי ידעתי שלא תעיז להתעסק איתי. עכשיו היא מאיימת לפנות להוצאה לפועל. עברו מאז 4 שנים ומהגירושין ברבנות שנתיים. היום היא חיה עם מישהו שיש לה ממנו ילד בן 9-10 חודשים. אני רוצה לטעון שהיא היתה בוגדנית ושגם איתו היה לה רומן כשעוד היתה נשואה לי (כבר היינו פרודים וגרנו בנפרד, היא לבד ואני עם בחורה - אבל אין לה על זה הוכחות, כי ההסכם של הדירה שבה היא גרה אז היה על שנינו), אבל עוד לא התגרשנו רשמית, ולבקש מבית משפט לבטל את פסק הדין בטענה שהושג בשל הולכת שולל. בזמנו היא ביקשה גישור בבית משפט לענייני משפחה וזה נגמר בהסכם בבית משפט. עוד דבר, עוד לפני שהתגרשנו ברבנות היא היתה גרה עם שותף, מישהו אחר, אני רוצה לטעון שהיה לה רומן עם שניהם במקביל. וקצת אחרי שהתגרשנו היא עברה לגור עם זה שהיא חיה איתו היום. איך אני דואג שגם היא לא תקבל ממני שקל וגם שתשלם על על עוגמת נפש ונזיקין. יש לי שני חברים שמוכנים להגיש שהיא בגדה בי איתם ואין לה איך להוכיח שזה לא נכון כי כבר הפצתי עליה לכל העולם.

    • הסכם גירושין וממון
      עו"ד מ. שיפמן | 24/08/2009 21:07

      שלום רב שאלתך אינה מסוג השאלות שניתן להשיב עליהן במסגרת המצומצמת של הפורום. רצוי להיוועץ בעו"ד המתמחה בדיני משפחה. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • לזה שלא פרייאר
        סטודנטית למשפטים | 26/08/2009 14:54

        אתה קצר מתנהג כמו הוא אמר היא אמרה. עדיף לא לפתוח הליך משפטי שעתיד להיות מלוכלך ביותרעם שמועות, שחלקם לפי הניסוח שלך שקריות, פנה לעו"ד שינסל לעו"ד שלה מכתב מסודר המראה שברגע שהיא גרה עם מישהו אחר מיום הגירושין אינה זכאית לכסף כי יש גבר אחר שמפרנס אותה. בהצלחה!