האב מעשן גראס - האם יש לו זכות לראות הילד - דיני משפחה

  • זכויות
    נטלי | 07/07/2009 22:36

    שלום בתי אם חד הורית לא נשואה בת 24 בתה בת שנה.האבא לפעמים בתמונה כשהמטרה שלו זו בתי,כיום הם ניתקו קשר לגמרי.האבא של הילד ישב בבית סוהר על סחר בסמים והוא עצמו מעשן גראס באופן קבוע יום יומי,היום הוא לשח הודעה שהוא לקח עו"ד שאמר לו שיש לו זכות לקחת את הילד פעם בשבוע 4 שעות,בתי לא מוכנה לתת לו לבד בשל העישונים שלו ואופיו העצבני,האם בגיל שנה האב רשאי לקחת תינוק לכמה שעות כשאין ביניהם קשר כלל?איפה טובת הילד? מה הזכויות שלו ומה עלי לעשות להגן על הילד מביקורים כאלה.יש לאבא ילד בגיל ההתבגרות שאותו הוא חשף לעישונים שלו הילד בכלל מתוסבך מאורך החיים של אימו ואביו,במידה ואני יחשוף את בני התוצאות יהיו זהות כיצד עלי להגן על בני? בנוסף אני מעונינת לעשות אפוטרופוס לאימי על הילד אני לא מוכנה שמכל סיבה שלא תהיה בעתיד שהבן שלי היה בידיו,הוא אדם עצבני מאד שרואה רק את צרכיו.האם עלי לפנות לעו"ס לפתוח תיק? אני מלאה חרדות ולא יודעת מה לעשות לטובת בני אני זקוקה לעזרה תודה

    • האב מעשן גראס - האם יש לו זכות לראות הילד - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 09/07/2009 11:44

      נטלי שלום רב. דאגתך מובנית מאד. יש פתרון, מיידי לעניין הזה. יש להגיש תביעה למשמורת והסדרי ראיה בבית משפט לענייני משפחה. יש לתאר בפני בית המשפט את כל מעלליו של האב. יש לבקש משמורת זמנית והסדרי ראיה זמנים שיהיו בפיקוח במרכז קשר יש לבקש תסקיר פקיד סעד זה שאת חרדה זה ברור וטבעי יחד עם זאת יש לך את הכלים (באמצעות עורך דין המתמחה בתחום) להביא לסוף לחרדות אלה ולהגנה על הנכד שלך בברכה גיל שחף עו"ד

      • נטלי
        נטלי | 10/07/2009 10:18

        תודה על תשובתך מה זה אומר משמורת על הילד?ותסקיר סעד מול הרווחה האם כדאי לי לפתוח תיק בלשכת הרווחה מול עובדת סוציאלית שכבר תמלא דוח לגבי מצב האב,הוא גם ישב בבית סוהר על סחר ? תודה