שאלה נוספת שפוספסה-המשך

  • לעו"ד אייל
    אני | 24/05/2010 16:51

    תודה על המענה המלומד בנוגע לחברת הביטוח. שאלתי, איך תלונה כזו אמורה להתברר (בהנחה שנפנה קודם למפקח), שהרי החברה שעליה ברצוני להתלונן תכחיש מכל וכל את כל הטענות, תמרוט את עצבינו ותעלה על נס את השירות המצויין שלה ואת עובדיה המקצועיים. איך נוכל להוכיח שפעלה ברשלנות (לדבריהם, השיחות אצלם מוקלטות, אך סביר להניח שבבואנו להתלונן לא תמצא אצלם אף עדות מרשיעה וזאת למרות שחובת ההוכחה עליהם ואי קיומן של ההקלטות כשלעצמו כבר מחשיד כי הרי אנו בתור מבוטחים לא מקליטים את השיחות)?. אילו מסמכים אנו אמורים להציג בפני המפקח?, מה יקרה באם תלונתנו תמצא מוצדקת?, האם אי פעם נענשה חברת ביטוח בישראל על רשלנות כלפי מבוטחים שלה שלהם היא הייתה מחוייבת?, איך נוכל להוכיח דברים שנאמרו בשיחות עם החברה שכפי הנראה לא הוקלטו (אנו מניחים שהיו כאלו שיחות שהגיעו מסלולארי ולא מטלפון של החברה). ושאלה אחרונה: האם לאנשים קטנים כמונו יש בכלל סיכוי מול מפלצות הביטוח?. שוב תודה וסליחה על המכתבים הארוכים. אני

    • שאלה נוספת שפוספסה-המשך
      אני | 24/05/2010 16:55

      כמה זמן אנו יכולים להשתהות עם הגשת כתב התביעה נגד חברת ביטוח בגין רשלנותה ובאיזה בית משפט תביעה כזו מתבררת? תודה

      • שאלה שפוספסה
        עו"ד רועי אייל | 25/05/2010 12:49

        תביעת רשלנות מקצועית היא תביעה נזיקית - ניתן להגישה עד 7 שנים מיום העוולה (הרשלנות ). התביעה מתבררת בהתאם לסכום הפיצוי הנתבע (בימ"ש שלום עד 2.5 מיליון ש"ח).