נשיכת כלב, תביעות קטנות.

  • נשיכת כלב
    הילה | 28/03/2010 19:47

    שלום! אני מעוניינת להגיש תביעה בבית משפט לתביעות קטנות על נשיכת כלב. הבנתי מהאתר של בית המשפט שאני אמורה לכמת את הנזק...אני מבינה שאני יכולה לבקש מה שבא לי אך כמובן השאלה מה נהוג לפסוק. הנזק הקבוע הוא צלקת ברגל. הנשיכה הייתה בחוף הים במסיבת יום ההולדת שלי שנקטעה עקב כך, נסיעה למיון וקבלת חיסון, הפצע הזדהם לכן קיבלתי אנטיביקוטיקה, 7 ימי מחלה, בגלל האניביאוטיקה החלה פריחה בכל הגוף ואז שוב קןפת חולים והפנייה למיון- כל זה תחת הגדרה של כאב וסבל ועוגמת נפש? איך מכמתים?(חוץ מימי העבודה שהעיניין ברור) תודה!

    • נשיכת כלב, תביעות קטנות.
      עו"ד זמירו עזמי | 28/03/2010 22:41

      הילה, שלום. לגבי הנזקים הממוניים בגין העבר צריך להוכיח במסמכים וראיות, ואילו לגבי הנזקים שאינם ממוניים בגין כאב וסבל ועוגמת נפש זה תלוי הערכת בי"מש וכל מקרה יבדק לגופו של עניין. הילה, צריך לזכור כי תביעות קטנות מוגבל הסכום לתווי ה 30,000 ש"ח נכון להיום, כך שתוכלי לתבוע את הנזקים הממוניים כפי שנאמר ותבקשי את מלוא היתרה בגין כאב וסבל ועוגמת נפש, זאת במידה ואין לך עוד נזקים כלליים בעתיד כגון נכות עקב הנשיכה של הכלב, ואז תצטרכי לנהל את התביעה במסגרת הרגילה. מקווה שעזרתי לך, בברכה, עו"ד זמירו עזמי, קלנסווה.

      • תודה רבה!  לת
        הילה | 29/03/2010 22:06