תביעה בתביעות קטנות

  • תביעה בב"מש לתביעות קטנות
    אלי | 23/07/2011 09:27

    לעו"ד שלום רב מהו הסכום המקסימאלי בגינו ניתן לתבוע בב"מש לתביעות קטנות ומהו סכום האגרה שעליי לשלם, זה אחוז מסוים מסכום התביעה מהו האחוז ? האם הטעיית לקוח ברכישת רכב היא עילה לתביעה מבלי לפרט

    • תביעה בתביעות קטנות
      עו"ד ש. בייזר | 24/07/2011 13:35

      שלום רב, אלו התשובות - סכום מירבי לתביעה - 31,900 ש"ח אגרה- 1% ולא פחות מ-50 ש"ח שאלה שלישית - נראה שכן שי בייזר, עו"ד מנהל הפורום