פציעה של ילד בגן ילדים

  • נפילה בגן
    אור | 23/03/2011 17:20

    ילד בן 4 חוזר מגן והדיבור שלו שונה ומוזר...מתברר שהוא נפל עם הפנים על הרצפה.שבוע שעבר היה אצל רופאת השיניים שסדרה לו את השיניים הקדמיותוהן נשברו עם הנפילה.גם לא ידעו אותי על הנפילה החמורה ועל כך שהוא התקשה באכילה ובדיבור.איך אתם ממליצים לי לפעול, לא רוצה לנקוט בצעדים לא מחושבים מכעס

    • פציעה של ילד בגן ילדים
      עו"ד גיל קראוס | 24/03/2011 16:21

      צהריים טובים, ראשית, לא הבנתי מדבריך האם מדובר בגן ילדים עירוני שאז אפשר והילד מבוטח גם בפוליסת תלמידים או בגן פרטי. יש לבחון את נסיבות הנפילה ואם מדובר ברשלנות מצד הגן, אזי ניתן לתבוע את הגן. מעבר לכך, אם מדובר בגן פרטי יש לבדוק אילו סוגי ביטוח יש לו, אם בכלל. את הכעס והתלונות על כך שלא דיווחו לכם על האירוע, יש להעביר למנהלת הגן או הגורם האחראי על הגן.