ביטוח שיניים

  • ביטוח שיניים-עזרה דחופה
    אני | 03/03/2011 10:00

    מבוטח בביטוח קולקטיבי,פרשתי לפנסיה ובקשתי להמשיך (לא היה לי מושג שביטוח בריאות וביטוח שיניים נפרד).נגשתי למרפאה וזו פנתה לחברת הביטוח לאישור וקיבלה!!!מאחר והסכום שהייתי אמור להוסיף היה גבוה,פניתי למרפאה נוספת וחברת הביטוח ביקשה אישור לג"ח עם המרפאה הקודמת ושוב אישרה את השתתפותה,רק כשסיימתי את הטיפול הודיעו למרפאה כי אין לי ביטוח!!! אודה מאד לעזרתכם (אין לי אפשרות לשלם סכום זה מכיסי,מאד מוטרד)

    • ביטוח שיניים
      עו"ד גיל קראוס | 03/03/2011 17:30

      ערב טוב, יש לבחון את הפוליסה הספציפית ואת העובדות. יחד עם זאת, אם הייתה התחייבות של חברת הביטוח לכיסוי שלך בפוליסה (דע כי שיחות הטלפון עם חברות הביטוח מוקלטות כך שניתן לשמוע את ההתחייבות הטלפונית) ועל בסיס זה ביצעת טיפולים, בהחלט קיים סיכוי טוב שבית המשפט יחייב את חברת הביטוח לשאת בעלויות.

      • תודה רבה על תשובתך ושבת שלום
        אני | 04/03/2011 19:49

        כפי שציינתי הפוליסה הינה קולקטיבית ולא ידעתי כי יש לשלם בעדה בנפרד ,אולם כשפניתי לטיפול ההתחייבות הגיעה בכתב למרפאות אליהן פניתי/טופלתי,ולא טלפונית.

        • ביטוח שיניים
          עו"ד גיל קראוס | 06/03/2011 16:14

          אם יש התחייבות בכתב שהוציאה חברת הביטוח לפני תחילת הטיפולים, יש סיכוי עוד יותר גדול שבית המשפט ייאלץ את חברת הביטוח לעמוד בהתחייבויותיה.