אישה מסתובבת בעירום בבית

  • עירום בבית
    הרשלה | 20/08/2023 09:24

    רציתי לשאול האם זה נכון בסדר ולגיטימי

    שאישה מסתובבת עירומה בבית כביום היולדה

    ועקב זה הבנות בנות  ה3 ו5

    מחקות את דפוס ההתנהגות ומסתובבות

    כמוה בעירום

    והאם זה עילה לתביעה

    כדי לקחת את הילדות ממנה עד שתעבור טיפול או משהו

    • אישה מסתובבת בעירום בבית
      עו"ד אורית אוחנה | 05/09/2023 10:43

      שלום הרשלה,

      כרגע, אני לא רואה עילה לתביעה בכך שהאישה מסתובבת בעירום במרחב המוגן והפרטי שלה. אתה יכול לשוחח איתה ולהסביר לה את ההשלכות על הילדות, כי זה מפריע לך להתנהל כך בבית וכי בעוד זמן קצר הילדות תגדלנה וזה לא מקובל כי תסתובבנה כך ליד אביהן. תבקש כי תקפיד כי הילדות תהיינה לבושות בנוכחותך.

      בברכה,

      אורית אוחנה, עו"ד
      מנהלת פורום דיני משפחה

      רחוב ארז 18, הסוללים
      טלפון: 077-4325319 ; מייל: oritohana.law@gmail.com

      • אשפוז פסיכיאטרי... ותברח מהאישה הזאת
        אלון | 06/11/2023 17:21

        כי בקרוב יאשימו אותך באונס ופדופיליה. לצערי וזה עצוב. אנשים לא יציבים זה מתכון לבעיות. בלי הקטינות ,סבבה,אבל מה בדיוק הם יספרו בחוץ ...אתה על זמן שאול