פיגורים התשלומים

  • פיגור בתשלומים
    ברוך | 08/07/2022 20:00

    שלום רב

    אשמח לתשובה מה ניתן לעשות במצב שלי.

    בשנת 2005 נפתח לי הליך פשיטת רגל לאחר כשנה וחצי היה לי דיון והוחלט על תשלום של 700

    לאחר זמן רב לא הצלחתי לעמוד בתשלום וניתן החלטה לתשלום של 1050 ששולמו עד ללפני שנה ביוני 2021

    מאז איני מצליח לעמוד בתשלומים בשל שכר דירה גבוה סבתי שבבית חולים שיקומי שאני עוזר בתשלום שלה

    אני יודע שהנאמן לא יראה את זה בעין יפה שאני משלם לבית החולים ולא לקופה.

    בנוסף לכך תקופה של 5 חודשים לא עבדתי ואת קופת הפיצויים הוצאתי לצורך טיפולים לסבתא.

    בגדול שנה אני לא משלם ויש פיגור של 15 אלף שקל בערך.

    להערכתי דיי בקרוב יבוטל התיק אם לא יבוצע תשלום.

    האם יש משהו שניתן לעשות?

    רק לציין שכל הסכום עד הפטר חלוט הינו 18 אלף שמתוכן 15 אלף פיגור

    • פיגורים התשלומים
      עו"ד קובי צאיג | 24/07/2022 12:33

      שלום רב!

      עצתי לך היא לפנות למנהל המיוחד ולבקש פריסת תשלומים ארוכה יותר, ככל שלא תהיה הסכמה לפנות לבית המשפט. חשוב שיהיה הסבר המניח את הדעת בתוספת אסמכתות לכל טענותיך כפי שהעלית בשאלה זו

      שהייה בהצלחה

      בברכה,

      קובי צאיג, עו"ד
      מנהל פורום פשיטות רגל

      רחוב זאב ז'בוטינסקי 7, מגדל משה אביב, רמת גן
      טלפון: 03-6125512 ; מייל: kobi@zaig-law.com