תביעה כספית בגין אחריות מקצועית

  • חלוקת כספי זכיה בין כלל הנפגעים
    יעקב ב. | 30/05/2016 11:07

    אני שוקל להגיש תביעה כספית בנושא אחריות מקצועית. הפגיעה היא בי ובעוד מספר אנשים שאינם מעוניינים לטרוח / לממן את התביעה.בהנתן פיצוי כספי, האם עלי לחלוק עם שאר הניזוקים ולפי אילו קריטריונים?

    • תביעה כספית בגין אחריות מקצועית
      עו"ד יעל טוויג | 30/05/2016 12:45

      שלום,
      אתה יכול להגיש תביעה רק על הנזק שנגרם לך.
      בברכה,

      יעל טוויג, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      חשמונאים 100, תל אביב
      טל': 03-5622410; מייל: yaeltwig@gmail.com

      • היא הנותנת
        יעקב ב. | 30/05/2016 14:04

        אני אטרח, אממן, אנהל תביעה, אעמוד בסיכון של דחית התביעה והטלת הוצאות ואם אזכה, לשמחתי, יסתמכו כל הסרבנים על פס"ד שנקנה בדמים ויזע, ויהנו מעמלי, במידה שווה לשלי. נכון?

        • כספי פיצויים
          עו"ד יעל טוויג | 30/05/2016 14:47

          אני מניחה שמדובר בבית משפט שלום ולפיכך פסק הדין אינו מחייב, ככל שיינתן, אך בהחלט יש להניח כי ניתן יהיה להיעזר בו ובהליכים שהתקיימו.

          בברכה,

          יעל טוויג, עו"ד
          מנהלת פורום דיני נזיקין

          חשמונאים 100, תל אביב
          טל': 03-5622410; מייל: yaeltwig@gmail.com