>מ"א 38 - טעות רישום

  • שי
    תמ"א 38/2 | 11/02/2014 06:41

    בזמן החתימה על  הסכם עם היזם, התברר  כי בנסח טאבו רשומיםת.ז. של אשתי עם השם שלי ולהפך

    האם ההסכפ עם היזם יהיה תקף?

    האם חייבים לפנות למישרדי המינהל ולתקן בדחיפות את  הטעות?

    האם ההליך הינו פשוט?

    יש לנו  צעודת היוון מהמינהל על שמי ועל שמי ללא מס. ת.זהות  עד שנת 2068
    האם צריך לערב את הדיירים  מהם   קנינו הדירה  לפני כשלושים שנה שנה?

    • >מ"א 38 - טעות רישום
      עו"ד אילן הלוי | 11/02/2014 09:34

      בוקר טוב שי!

      לא להלחץ.  הטעות בתז שלך ושל אשתך היא טעות סופר קלה שניתן לתקנה בקלות ואין היא משפיעה על תוקף חתימתכם מול היזם. כן צריך לדאוג שעורך הדין של היזם או לשכם יטפל בכך. זה תהליך פשוט ולא צריך לקחת הרבה זמן.
      אותו דבר לגבי תעודת ההיוון. ניתן בבדיקה פשוטה ברשות מקרקעי ישראל לראות אם מופיע אצלם ת.ז. שלך או לא ובמידת הצורך לתקן את זה.

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      • תמ"א 38/2
        א-מ | 11/02/2014 18:00

        תודה על התשובה המהירה

        בתעודת ההיוון לא רשומים מ.ת. זהות שלנו, אלא רק שמות מלאים ונכונים

        האם עדיין יש לגשת לשם ולהוסיף את  מס. ת.זהות, במידה ואינן מופיעות?

        • תמ"א 38- טעות ברישום
          עו"ד אילן הלוי | 12/02/2014 12:04

          זה תהליך פשוט. צריך להגיש תצהירי זיהוי. מציע שתפנה לעורכי הדין המטפלים. הם ידעו מה לעשות. בכל מקרה זה לא מסובך ולא לדאוג בגלל זה.

          אילן הלוי, עו"ד מנהל פורום תמ"א 38