ביטול חוזה מול ספק אינטרנט בטווח של פחות מ 24 שעות

|

ביטול חוזה מול ספקית אינטרנט

מיקי 24/01/08
חתמתי על עסקת "בנדל" לפני יומיים בשעה 15:00 לערך מול נציגה של ספקי האינטרנט.
למחרת היום בשעה 10:17 יצרתי איתה קשר טלפוני (לסלולארי שלה) ובקשתי לבטל את העסקה. היא אמרה שאין בעיה והמנהל שלה יצור איתי קשר לאחר שיסיים את פגישתו.
היום לאחר שיחה שלי עם נציגה בשרות הלקוחות שהיתה ממש בסדר והעלתה מצידו השני של הקו את נציגת המכירות,בשיחה ועידה הובהר כי העסקה מבוטלת ואף ישלך אלי SMS (שלא הגיע עד רגע שליחת מייל זה) על ביטול העסקה.אח"כ יצר איתי מנהל המכירות ולאחר ברור אמר לי שלא ניתן לבטל עסקה שכזו.
היום בשעה 15:00, 48 שעות לאחר תחימת החוזה ( שהופעל בפועל כמה שעות לאחר מכן) שלחתי מייל לספקית בדירשה לבטל עסקה זו.
איך אפשר לבטל עסקה שכזו מבלי לשלם קנס

ביטול חוזה מול ספק אינטרנט בטווח של פחות מ 24 שעות

עו"ד טל רכניץ מנהל 25/01/08
מיקי שלום רב,

מה הכוונה בעסקת "בנדל" ?!
מכל מקום בנסיבות שתיארת נראה שבהחלט ניתן לבטל את העיסקה. אני ממליץ להעלות הכל על הכתב בצורה מסודרת, ולהפנות את הדרישה כאמור אל ספק האינטרנט ואני מאמין (או לפחות רוצה להאמין ...) שהפנייה הנ"ל תזכה לשת"פ מלא לשביעות רצונך.

בברכה,


טל רכניץ, עו"ד
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש בלבד!

קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן