האם אני מחויב לשלוח את הראיה שלי בתביעה למרות חשש מחשיפתה לנתבע?

|

ראייה במשפט | נשלח מאתר

עובד 20/12/10
שלום,יש לי שאלה לגבי ראיות במשפט.
כידוע אחרי שתיק תביעה נפתח בבית הדין, ביתן הדין שולח מכתב ובוא הוא מבקש על שני הצדדים לשלוח את כל החומר שקשור לתביעה.
האם אני מחוייב לשלוח את הראייה שלי (כתובע)? מכיוון שכל חומר שנשלח מועבר גם כן לנתבע ואין ברצוני לחשוף את הראייה בפני הנתבע עוד לפני המשפט. מה אליי לעשות? תודה.

עם החלטות בית משפט לא מתחכמים

אמיר לירן, עו"ד 20/12/10
אם ניתנה החלטה שעליך לגלות את הראיות שברשותך, ולא תגלה אותן, אתה עשוי למצוא את עצמך בהמשך מסורב מלהציג את אותן ראיות שהסתרת.

בברכה,

אמיר לירן, עו"ד
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)

ראיה במשפט- דיני עבודה

עו"ד שי בן נתן 20/12/10
אתה מחוייב בכל מקרה לחשוף את המסמכים המצויים ברשותך במסגרת גילוי מסמכים, כך שעלייך לצרף לכתב התביעה את כל המסמכים הרלבנטים לתביעה, ואם לא תעשה זאת, תהיה מחוייב לכך בהליכי קדם המשפט. אם יש סיבה מיוחדת מדוע אתה לא מעוניין לחשוף ראיה, אתה יכול לבקש מבית הדין לא לחשוף את אותה ראיה מסוימת ובית הדין יתן החלטה בבקשתך.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן