כיצד ניתן להגיש סרטונים לבית המשפט בהתאם להנחיות השופט?

|

מסרתי 2 סרטונים לשופט עם תמלול רלוונטי רק…

עודד יערי 30/05/13
מסרתי בעצמי להחלטת השופט שני סרטונים=4 דפים של תמלול רק רלוונטי+הסברים גם עם התמלול באותם שורות תמלול...כאשר אני גם מודיע שאלה רק חלק מן ההוכחות שברשותי..כל זה במסגרת נסיוני לבד להגיש בקשה להגנה מן הצדק ועוד לא הייתה הקראה של כתב האישום נגדי אני פשוט רוצה לנצל את הזמן.השופט נתן החלטה להעביר לצדדים..קרי לתביעות ולעורך דין של הסניגוריה שאני הודעתי לשופט שאני לא רוצה אותו ושאינו ראוי כי אני צריך עורך דין מומחה עם ידע לעניין הגשת הבקשה להגנה מן הצדק וכמו שאמרת לי בעצמך אמיר היקר..שלא כל עורך דין יודע להגיש את זה וזה לא פשוט ויש עורכי דין שמגישים את זה כלאחר יד..ואילו העורך דין הזה טוען שבכלל צריך להוכיח אפליות רק מתוך התיק הספציפי עצמו...בעוד אני רוצה להביא הוכחות שהמשטרה אויב שלי ועל האפליות ומכל מיני נושאים שלאו דווקא בהכרח מן התיק הספציפי נגדי...כך הם שני הסרטונים על רכזת החקירות המושחתת והשקרנית של חקירות א' של מרחב ירקון,אם זכור לך שאמרתי לך שהונתה אותי שאם אמסור את קלטת האודיאו על איומים ברצח אז החשוד יחקר..ובסרטון השני אחרי חודש..מה פתאום?לא אמרתי לך..אז השופט נתן החלטה על הדפי תמלול+הסברי כן להעביר לצדדים שאחר מהם זה עורך דיני הלא ראוי כמו שאני טוען לשופט..ועל הסרטונים החליט שהיות ועל המעטפה אין חותמת נתקבל(היה מחדל של הפקיד במזכירות הפלילית ודפי התמלול+הסברים הועלו קודם ורק אחרי כמה ימים המעטפה עם שני הסרטונים..)אז על התמלול השופט נתן החלטה להעביר לצדדים..ועל הסרטונים שהיות ואין חותמת נתקבל ושיש דרך להגיש..אז זה מוחזר למזכירות ואם לא אקח את זה עד 9 יוני אז הסרטונים יושמדו...אני בינתיים קיבלתי עצה משפטית שהסרטונים צריכים להיות מוגשים עם תמלול אז זו כנראה הדרך עליה מדבר השופט?התמלול שאני עשיתי היה רק על חלקים רלוונטיים+הסברי ביחד עם התמלול.למה בדיוק מתכוון השופט שיש דרך להגיש?האם זה רק עניין של התמלול המדויק והמלא שחסר פה ושגרם לו לומר את זה?ואו שחסר פה משהוא אחר בנוסף?

הגשת סרטונים לבית המשפט

עו"ד אמיר מורשתי 30/05/13
עודד יקר, בעקרון השאלה שלך היא מורכבת מידי לדיון על גבי הפורום אבל יש כללים להצגת סרטונים - למשל צריך להוסיף תצהיר של המסריט ולפיו מדובר בסרט מלא ללא כל עריכה+ תמליל מלא וללא כל הסברים שלך.
בנוסף, כל עוד אתה מיוצג ע"י עו"ד לא מקובל להגיש דברים שלא באמצעות עורך הדין, כך שסביר שאם תרצה להגישם ללא עורך דינך תצטרך קודם לבקש להחליף ייצוג או לשחרר הסניגוריה הציבורית מהמשך הייצוג שלך.
ולבסוף, מאוד לא מקובל להגיש חומרים ראייתיים בשלב שלפני ההקראה- כיגיע מועד ההקראה תצטרך להעלות טענה מקדמית אותה אתה תצטרך להוכיח כפי הנראה במסגרת שמיעת הראיות בתיק ורק אז תוכל להגיש את הסרטונים.
תודה על המשוב!
התשובה עזרה לך? (נשמח לפרגון!)
קבלו עכשיו ייעוץ משפטי אישי





    דילוג לתוכן