תודיעו לו שבמידה ולא יפתור את הבעיה של כל התשלומים

  • ללא העברת בעלות אדם נוסע וצובר חובות וקנסות על שמי
    א.מ | 06/08/2018 10:35

    מכרנו משאית לאדם ללא העברת בעלות. הוא מתחמק מהעברת בעלות, צבר חובות וקנסות על שם החברה שלנו ולא משלם. החשש שיעשה תאונה ואנו נישא בתוצאות. כיצד מעבירים את האחריות אם קורה משהו ואת כל החובות לאחריותו?
    הוא חתום על הצהרה שמתחייב לשלם הכל מתאריך הרכישה ולעשות העברת בעלות.
    הוא נוסע בלי טסט וביטוח.

    • תודיעו לו שבמידה ולא יפתור את הבעיה של כל התשלומים
      אברום | 06/08/2018 12:17

      אתם תפנו למשרד הרישוי ותורידו את הרכב מהכביש.
      כרגע, האחריות על הרכב היא שלכם

      • ללא העברת בעלות אדם נוסע וצובר חובות וקנסות על שמי
        א.מ. | 06/08/2018 13:46

        עשינו זאת. הרכב הורד מהכביש. זה לא מפריע לו להמשיך לנסוע.
        עו"ד אמר לי לבקש "סעד הצהרתי"  בבית משפט השלום. מה זה? אפשר להגיש ללא עו"ד?