אני למדתי עם המתמחה יחד עם זאת פזלתי קצת לספרי מחשבות ועברתי בשלום ב"ה

  • לאיזה חברה להירשם
    אביטל מתמחה | 04/01/2008 11:39

    היי לכולם, אני מאד מתלבטת בין מחשבות למתמחה, למישהו יש המלצות? מישהו מכיר את המתמחה ?

    • אני למדתי עם המתמחה יחד עם זאת פזלתי קצת לספרי מחשבות ועברתי בשלום ב"ה  לת
      ריגולואה מלה | 04/01/2008 15:13

    • כמובן, מאות סטודנטים לומדים איתם כל מחזור...
      איילה | 04/01/2008 16:07

      באיזה נושאים את מתלבטת, בואי ננסה לעזור לך. אני עשיתי סקר מקיף לפני הרישום את מוזמנת לעלות פה את הלבטים וכולם יוכלו לסייע לך מנסיונם ובדיקתם, הגעת בוודאות למקום הנכון. בהצלחה,

    • אני ממליצה על המתמחה-לאחר סקר שוק מקיף שביצעתי
      קרני | 04/01/2008 16:27

      הספרים של מחשבות ישנים,ובנויים כטלאי על טלאי-החומר הישן ועליו נוספו עדכונים.... מדי שנה..בגלל זה הוא מסורבל ובעיקר פחות ממוקד לבחינות לשכה-הספרים שלהם יהיו מצויינים לקייסים-לעבודות במהלך התואר ולא לבחינות לשכה שבנויות בעיקר על זיכרון ושינון חוקים-לעומת זאת המתמחה הם חברה חדשה שערכו ספרים במיוחד למתכונת בחינות הלשכה- עם החומר שמספיק בדיוק לבחינה ולא יותר מזה..וזה מה שצריך לא?

    • מתמחה מומלץ בחום - למדתי רק מהמתמחה ועברתי בציון גבוה
      מ | 04/01/2008 20:54

      מלווים אותך באופן אישי, מקצועיים מאוד. אני לא מכירה מחשבות כך שאין לי דרך להשוות אבל כשנרשמתי למתמחה נתנו לי טלפונים של 15 אנשים והתקשרתי לכולללם. התרשמתי ולא התאכזבתי.